U bent hier: HOME > Senioren > Heren > Heren 2

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.

Heren 2
 2017 - 2018

Shirtsponsor: Hottubs, Odiliapeel

Klasse: 1ste klasse

Nevobo uitslagen Heren 2

Spelers:

Jeroen Bolk
Patrick van Eldijk
Marthijn Geurden
Jan Janssen
Mat Reinen
William van Grinsven
Ron Lodewikus
Mitchell van Schaijk
Jelle van de Wetering
Nels Egelmeers
 

Trainer: Jan Janssen
Coach: Rob Vesters
Arts: Rob Vesters

Heren 2 – even voorstellen

Heren 2 heeft na twee jaar in de eerste klas stoeien vrijwillig een stapje terug gedaan. Dat is beter voor de gemoedsrust van sommigen en het herstel van anderen. De prognoses vari๋ren van gezellig ballen tot een top-1 notering, maar het Orakel van Lent heeft een keurige 6e plek voorspeld. Aan Heren 2 de schone taak om die voorspelling te loochenstraffen!

De helden voor seizoen 2017 – 2018 zijn:

1 - William van Grinsven
2 – Nels Egelmeers
3 - Jan Janssen
4 – Patrick van Eldijk
6 - Jeroen Bolk
7 – Jelle van de Wetering
8 - Marthijn Geurden
9 - Ron Lodewikus
10 – Mitchell van Schaijk
11 - Mat Reinen

1 – William van Grinsven. Nog cynischer dan een paar jaar geleden, ingegeven door zijn onmetelijke realisme. Weet nog steeds zeker dat hij de allerbeste spelverdeler van heel TFC is. Hij heeft echter zijn lengte niet mee en zal daarom veroordeeld blijven tot het spelen in Heren 2.

2 – Nels Egelmeers. Nels heeft zich afgelopen seizoen bewezen op de diagonaal positie, vooral ook door goed te letten op zijn grote voorbeeld Ben Zwanenburg. Nels heeft het een en ander razendsnel opgepikt, wat je met name terugziet in zijn verdedigende acties.

3 – Jan Janssen. Speelde vroeger nog wel eens als een jonge God, maar zijn lijf laat hem tegenwoordig akelig in de steek. Moet het hebben van hard werken, strategisch inzicht en stevig vloeken als het weer eens niet zo loopt als hij gewild had.

4 – Patrick van Eldijk. Eeuwige optimist en voorspelt dan ook een plek bij de bovenste ้้n. We zullen zien.

6 – Jeroen Bolk. Tijdens het Jeugd EK Ballroom dansen in 1989 werd Jeroen verdienstelijk 3e en dat ze je terug in het veld: als alles goed gaat, zwiert hij er vrolijk op los en staat soepeltjes op de voeten te verdedigen. Helaas spelen de gevolgen van een paar hernia's'hem danig parten tegenwoordig.

7 – Jelle van de Wetering. Na een jaartje revalideren van een kapotte knie is Jelle weer helemaal terug. Wie dacht dat Jelle het wat rustiger aan zou doen heeft het helemaal mis: hij springt nog steeds dwars door het net heen en heeft zijn bier als eerste op.

8 - Marthijn Geurden. Moet als alleskunner zowel nestor Ben als orakel Peter doen vergeten. Sterkte!

9 - Ron Lodewikus. Terug van weggeweest. Gaat samen met Mathieu Reinen de libero-positie invullen ้n het bier halen .

10 – Mitchell van Schaijk. Blessuregevoelige talentvolle hoogspringer op het midden. Heeft alles in zich om een topper te worden, inclusief het kenmerkende gebrek aan structuur. Kon wel eens heel belangrijk worden, mits hij fit blijft.

11 – Mat Reinen. Was ooit een betrouwbare passer/loper in het eerste van Terraveen. Maar met het klimmen der jaren is dat allemaal wat minder geworden: een kapotte schouder belemmert hem bij het aanvallen, dat passen is ook niet meer wat het geweest is en bij het lopen moet hij oppassen dat hij niet struikelt over de lijnen. We hebben Mat maar libero gemaakt.

Arts/coach: Rob Vesters. Rob kan tot zijn spijt zelf niet meer volleyballen, maar gaat zich nuttig maken als coach en teamarts. Deze vaardigheden zijn de Nevobo ook niet ontgaan: juist doordat Rob in staat is een team dat van de duct-tape aan elkaar hangt toch weer iedere week wedstrijdklaar te krijgen, is hij weer in dienst als bondsarts.

Nummer 5 ontbreekt in de lijst. Dit nummer is altijd gedragen door Rob Vesters en wordt derhalve niet meer gebruikt bij Heren 2. Nog sterker, het shirt is bij de laatste teambarbecue ritueel verbrand. Of is het toch gewoon foetsie?