U bent hier: HOME > NIEUWS

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.
 

Nieuws


Zitvolleybal

Tijdens de thema-avonden “Samenwerking”, die de Nevobo enkele maanden geleden in onze regio georganiseerd heeft, is afgesproken dat men het paravolleybal (met andere woorden: zitvolleybal) meer bekendheid in de regio wil geven onder sporters met of zonder beperking. Dit wil men gaan doen door meer mogelijkheden te geven om te trainen, toernooien te spelen en competitie te spelen. Daarnaast kunnen er bij verenigingen clinics gegeven worden of kunnen er competitiewedstrijden bij verenigingen zonder paravolleybalteam gespeeld worden.

Het paravolleybal is bij veel mensen nog onbekend, het zou mooi zijn om dit voor iedereen snel in beeld te krijgen. Paravolleybal is niet alleen voor mensen met een beperking maar ook een prima alternatief voor iedereen die niet staand kan volleyballen, maar ook volleyballers al dan niet met blessuregevoelige knieën of enkels kunnen overstappen naar deze volleybalvariant. Dus als je na een blessure wilt blijven volleyballen, dan is paravolleybal dé sport voor jou! Ga het een keer proberen en sta verbaasd over de snelheid, dynamiek en technische gelijkenis met het staand volleybal.

Sinds 2010 heeft Apollo uit Mill een paravolleybalteam. Het team, dat o.a. bestaat uit Geert van den Heuvel (speler van het nederlandse paravolley herenteam) en Jurgen Smits (oud-speler van TFC), staat op dit moment bovenaan in de eredivisie. Ter promotie van het paravolleybal in de regio speelt Apollo op 4 maart 2017 om 14.00 uur in Odiliapeel een competitiewedstrijd tegen VC Nesselande uit Zevenhuizen. De eerste wedstrijd heeft Apollo in Zevenhuizen met 3-1 gewonnen en ook deze ontmoeting beloofd een spannende wedstrijd te worden.
Om een indruk te krijgen van het paravolleybal kunnen je de promotiefilm van Apollo bekijken op www.apollomill.nl/zitvolleybal.html
Wij hopen op veel toeschouwers op 4 maart 2017, om 14:00 uur in Terra Victa, Odiliapeel.

https://youtu.be/F4lRG7rUG4sBeste vrienden,

De decembermaand is er één vol leuke momenten zoals sinterklaas en Kerst. Daarnaast is dit bij uitstek de maand om na te denken over je zorgverzekering voor komend jaar. Ben je van plan om over te stappen? Dan kan dat TFC geld opleveren. Via sponsorkliks (https://www.sponsorkliks.com/products/shop.php) kun je een vergelijker invullen en daarna een verzekering afsluiten. Daarnaast kan je ook via sponsorkliks doorklikken naar Independer en daar een zorgverzekering uitkiezen. In beide gevallen levert het serieus geld op voor de club, zonder dat het jou iets extra's kost.

Ga je nog op zoek naar cadeaus voor Kerst? Kijk dan ook eens naar het aanbod aan winkels via sponsorkliks, waar TFC een percentage van je aankoop terugkrijgt. Onder andere Coolblue, Bol.com, Wehkamp en Zalando zijn hierbij aangesloten.
Sinds het begin heeft TFC al meer dan EUR500,- verkregen via sponsorkliks. De actuele stand kun je bekijken via deze link: https://www.sponsorkliks.com/products/commissions.php?code=f7eb906d

alvast dank, namens TFCKampioens(eind)feest TFCCoppens Warenhuis nieuwe sponsor heren 1 volleybalclub TFC uit Odiliapeel

Op zaterdag 9 januari heeft heren 1 van volleybalclub Terraveen Forzato Combinatie uit Odiliapeel uit handen van John en Astrid Coppens nieuwe shirt mogen ontvangen.
Coppens Warenhuis uit Volkel heeft zich voor 5 jaar verbonden met TFC.
Heren 1 gaat in de competitie spelen onder de naam TFC/Coppens Warenhuis 1.
Voorafgaand aan de wedstrijd werden zaterdag de shirts officieel uitgereikt door John Coppens sr. en zijn vrouw Astrid. John en Astrid hadden nog een leuke attentie voor heren 1 in de vorm van een rek met bidons.


Voorzitter Ad van Ras van TFC memoreerde in zijn woordje tot John en Astrid, dat Coppens Warenhuis een begrip in de regio is, op het gebied van seizoenartikelen o.a. vuurwerk, tuinmeubelen, carnavalskleding, kerst, sinterklaas en het ruime assortiment aan huishoudelijke artikelen, meubelen en diverse accessoires voor het interieur.
Veel inwoners uit Odiliapeel behoren tot de klantenkring van Coppens Warenhuis. Dit is echter niet de enige betrokkenheid die Coppens heeft met TFC en Odiliapeel. Zijn kinderen John  jr. en Charlotte volleyballen beide bij TFC.
Grondlegger van Coppens Warenhuis, Jan Coppens, heeft aldus Ad overeenkomsten met TFC. Jan weet vrijwilligers warm te krijgen om hand en spandiensten te verrichten voor een leefbaar Volkel. Ook bij TFC hebben wij een jong kader die met hulp van vele vrijwilligers de club draaiende houden.

Heren 1, TFC/Coppens Warenhuis staat op dit moment aan kop in Regio Zuid.
Een promotie naar de 3e divisie behoort dus nog altijd tot de mogelijkheden.
De thuiswedstrijden van TFC/Coppens Warenhuis 1 worden op zaterdag gespeeld in sporthal Terra Victa in Odiliapeel, aanvang 18.00 uur. Voor meer informatie kijk op deze website.Foto voorste rij v.l.n.r.: Olaf Wouters, Jasper Pieters, John Coppens jr., Casper Scholten, Bas Gaertner (en zoon)
Bovenster rij v.l.n.r.: Peter van der Ven (trainer), Ruud Janssen, Wouter van Ras, Stijn van Ras, Rob van Amsterdam, Gijs Bruisten (assistent trainer), Astrid Coppens, John  Coppens sr.  en Charlotte Coppens.
Nederlands Kampioenschap scholenvolleybal 20 juni 2015.

Op 20 juni hebben 3 teams namens TFC deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen scholenvolleybal.
Deze teams van basisscholen St. Cornelius uit Venhorst, Den Dijk uit Odiliapeel en De Vlieger uit Volkel hebben eerst mee gedaan met het scholentoernooi wat TFC voor deze basisscholen elk jaar weer organiseert. Hier zijn zij kampioen geworden van hun groep. Daarna mochten deze teams naar de Brabantse kampioenschappen in Eindhoven en daar zijn zij Brabants kampioen geworden.
De teams hebben van TFC nog extra lessen gekregen om het spelletje goed onder de knie te krijgen. Daarnaast werden de teams begeleid en gecoacht door leden van TFC.
Het team van St. Cornelius uit Venhorst bestond uit kinderen van groep 5. Te weten Ties van Gerwen, Jade Derks, Luuk van Lieshout, Harm Jagers en Morris Janssen. Zij speelde op niveau 2 hun wedstrijden. Dit team behaalde een hele knappe 4de plek op het NK na een zeer spannende wedstrijd om de 3de/ 4de plek. Er moest zelfs een verlenging aan te pas komen om de wedstrijd te beslissen. Dit team werd gecoacht door Marielle Janssen,
Ook de meiden van Den Dijk uit groep 7, Eline Janssen, Renee van Beuningen, Iza van Roosmalen en Liz Meggelaars speelde allemaal spannende, goede wedstrijden op niveau 4. Zij werden gecoacht door Danique van de Vorstenbosch. Zij werden uiteindelijk 6de op het NK.
De jongens van De Vlieger uit groep 8, Jort Verwegen,  Rick van Goor, Loek van de Locht en Niek Daandels werden 7de na ook leuke, sportieve wedstrijden te hebben gespeeld. Dit team werd gecoacht door Teun Althuizen.
Na afloop werden de teams in Volkel opgewacht door de voorzitter van TFC en kregen zij voor hun knappe prestaties allemaal nog een lekkere taart met hun teamfoto aangeboden.


Meer foto's van deze spannende dag zijn HIER terug te vinden.


Afsluitingstoernooi Jeugd

Om 15 uur verzamelden de jeugdleden t/m 12 jaar zich bij de beachvelden op het Terraveenplein. Nadat de teams gemaakt waren begon het toernooi. Bij niveau 1 tm 3 hebben we 2 teams van 4 kinderen gemaakt.

Na elke wedstrijd werden bij dit niveau de teams opnieuw gemaakt. Na een gespeelde wedstrijd kon er ranja gedronken worden. Dit was dan voor alle kinderen ook genoeg pauze geweest en wilde men meteen weer verder. Bij niveau 4 en 5 waren er 4 tweetallen. Hier kon dus een mooie competitie gespeeld worden.

De eindstand bij niveau 4-5: 1e Renee en Liz, 2e Bente en Resa, 3e Thijs, Joost en Yoeri, en 4e Iris en Gitte. Alle kinderen waren zeer fanatiek. Ze renden, sprongen en doken door het losse zand. Gelukkig werkte het weer ook zeer goed mee.
Het was een zeer geslaagde middag.

Meer foto's zijn HIER terug te vinden.


Wedstrijdformulier voortaan digitaal

Het wedstrijdformulier wordt voortaan digitaal ingevuld.
Mocht je willen weten hoe het werkt, kijk dan via de link naar het instructiefilmpje van Nevobo.

http://www.youtube.com/watch?v=meWH895N0-EGeen trainingen

1 t/m 4 september zijn er geen trainingen in terra victa i.v.m. het ziekentridiuüm

Start trainingen

Beste leden,

De start van het volleybalseizoen zit er weer aan te komen.
In de week van 25 augustus beginnen de trainingen weer.
De TC is nog bezig om de laatste details in te vullen. Het volledige schema volgt nog!
Op 20 mei konden de aspiranten proeven hoe het is om in dames1 te spelen.
Deze dag mochten zij met de training van dames1 meedoen.

Yvonne had mooie uitdagende oefeningen voor de aspiranten bedacht. De foto's
geven een overzicht van de training.

 


 


 

Beste mensen,

Tot en met 26 mei 2014 kan er op Terraveen Forzato combinatie gestemd worden bij de Verkiezing  van de Leukste Sportvereniging van de gemeente Uden. Uiteraard willen we die titel weer graag winnen.

Breng daarom nu je stem uit via www.leukstesportvereniging.nl. Je kunt met je stem zelf ook mooie prijzen mee winnen zoals een tablet, wellnessdagen etc.

Daarnaast wordt er voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van nieuwsbrieven € 0,05 betaald door de organisatie van de verkiezing aan de stichting Spieren voor Spieren. Maar u kunt ook stemmen zonder de nieuwsbrieven van partners te gaan ontvangen.

Stem nu via www.leukstesportvereniging.nl

Alvast hartelijk dank!

Stemmen kan via de volgende link:

http://www.leukstesportvereniging.nl/stem/dv/volleybalclubterraveenforzatocombinatie

 

Bestuur

       Sponsorkliks Update

Al 137,- euro binnen via sponsorkliks!

De hoogste commissies die we als vereniging binnen kunnen slepen is wanneer mensen online vakanties gaan boeken via sponsorkliks. Mocht je binnenkort een weekend weg gaan of je zomervakantiebestemming vast gaan leggen, kijk dan of dit via sponsorkliks kan. Onder andere KLM, center parcs, cheaptickets.nl, expedia en Booking.com zijn te boeken via de site.

Naast de ‘gangbare’ internetwinkels kun je via sponsorkliks ook een sim-only abonnement afsluiten (via simpel of simyo). Tevens zijn er 5 energiemaatschappijen waar je TFC commissie ontvangt wanneer iemand daar een contract afsluit.

De tussenstanden van de commissie opbrengst kun je bekijken via http://www.sponsorkliks.com/reports/commissions.php?code=f7eb906d

Een bestelling plaatsten voor onze vereniging kun je doen via http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3595&ln=nl

Alvast bedankt!Voorzitter gezocht

Na ongeveer 20 jaar voorzitter te zijn geweest, legt Gerd Kremers zijn voorzittershamer tijdens de algemene ledenvergadering op 24 maart neer.
Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe kandidaat die voor onze bruisende vereniging het voorzitterschap op zich wil nemen.

Naast de reguliere taken van de voorzitter behoren o.a. ook de volgende taken:
• Controleren, aansturen en begeleiden van de leden van het algemeen bestuur;
• Coördineren, evalueren en bijstellen verenigingsbeleid, het sponsorbeleid en de jaarplanning.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met: info@terraforza.nl.Volleybalclub Terraveen Forzato Combinatie organiseert jeugdtoernooi

Op zondag 23 maart a.s. nemen er weer veel volleybal(st)ers deel aan het jaarlijks jeugdtoernooi in de de sporthal van gemeenschapshuis Terra Victa in Odiliapeel.

In de leeftijd van 6 tot 12 jaar gaan onze volleyballers samen met spelers van andere verenigingen uit de regio (jongens en meiden) met en tegen elkaar de strijd aan.
Van 10.00 tot 12.00 uur speelt niveau 1, 2 en 3. En van 13.30 tot 16.30 uur speelt niveau 4, 5 en 6. Zij spelen volgens de regels van het Circulatie Mini Volleybal (CMV) van NEVEBO.

Kom op 23 maart naar Odiliapeel en zie hoeveel plezier de kinderen in het spel hebben.
Lijkt het jou ook leuk om te gaan volleyen, kom dan een keertje kijken naar of meedoen aan een training. Op maandag trainen de 6 tot 9 jarigen van 16.30 tot 18.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur de 10 tot 13 jarigen.
Op dinsdag om 16.30 uur hebben we een aparte trainingsgroep voor jongens. Zij spelen een nieuwe vorm van volleybal: Smashbal. Heel aantrekkelijk en uitdagend waarin het smashen centraal staat!

Wilt je hierover meer weten, stuur dan een mailtje naar: jeugdbestuur@terraforza.nl.

Wij zijn het Jeugdbestuur

Het Jeugdbestuur zet de lijnen uit voor het jeugdbeleid van onze vereniging. Dit doen we met de missie van onze vereniging als leidraad.

We houden ons bezig met verschillende zaken voor de jeugd. Op de eerste plaats de deelname aan wedstrijden en toernooien. We zorgen ervoor dat de teams ingeschreven worden voor de competities en toernooien.
Verder geven wij een advies aan de technische commissie over het samenstellen van de jeugdteams. Dit gebeurt in samenspraak met de jeugdtrainers en jeugdhoofdtrainer.
Ook verzorgen verschillende werkgroepen en commissies activiteiten voor onze jeugd. In samenwerking met het jeugdbestuur worden er sinterklaas- ,nieuwjaars-, carnavals-  en afsluitingsactiviteiten georganiseerd.
Ten slotte werven we op verschillende manieren leden. Enkele voorbeelden hiervan zijn het scholentoernooi en 'de vriendjes en vriendinnetjes'-training.

Het jeugdbestuur vergadert 10 keer per jaar. Dit komt erop neer dat we gedurende het seizoen elke maand 1 vergadering hebben. Ons vergaderschema is terug te vinden op de website.

Het jeugdbestuur bestaat uit de volgende personen (op de foto van links naar rechts):
Annette Timmers: voorzitster, deelname opzetten verenigingsbeleidsplan, afgevaardigde Jeugdraad
Teun Althuizen: secretariaat jeugd
Karin Meggelaars: afgevaardigde bestuur, aanspreekpunt niveau 4-5-6
René Biemans: afgevaardigde technische commissie, aanspreekpunt aspiranten
Sandra Kremers: aanspreekpunt niveau 1-2-3, aanspreekpunt jeugd in senioren competitie

Hiernaast heeft het jeugdbestuur nauwgezet contact met:
Jorn van Welie, jeugdhoofdtrainer
Jeanne Fennis, verenigingsbeleidsplan
Marielle Janssen, Smashbal
Patricia en Jessie Reinen, Hiep Hoi

Het jeugdbestuur is te bereiken via jeugdbestuur@terraforza.nl. Of spreek een van ons even aan in de sporthal. We zijn ook nog op zoek naar versterkingen. Lijkt dit je wat of heb je vragen? Laat het ons weten.
Twee teams van het scholenvolleybal naar DELA Trophy in Den Bosch

Twee jongensteams die afgelopen jaar namens basisschool De Vlieger uit Volkel naar de Nederlandse kampioenschappen scholenvolleybal zijn geweest hadden van volleybalvereniging TFC nog een uitstapje te goed. Zij mochten ’n keer naar een wedstrijd van het Nederlandse volleybalteam.
Op 30 december was het zover. In Den Bosch speelde zowel het Nederlands heren- als het Nederlands damesteam.
Bij binnenkomst kreeg iedereen een oranje t-shirt. Dus de hele tribune was oranje.
De sfeer zat er al meteen goed in door de diskjockey die met zijn muziek het publiek enthousiast maakte.
Als eerste stond het Nederlands herenteam op het veld dat de strijd aanging tegen het Franse nationale team. Daar zagen de jongens uit Volkel hoe hard er geslagen werd!!
Helaas konden de Nederlandse mannen geen enkel setje winnen van de Franse, maar het was wel een mooie en spannende strijd. De eindstand was 3-0 voor Frankrijk.
Tijdens de pauze scoorde de jongens handtekeningen van de internationals en konden ze met z’n allen op de foto.
Daarna kwamen de Nederlandse dames in actie tegen het nationale team van België. Hier ging de strijd steeds gelijk op maar de dames wisten toch de eerste twee sets te winnen. De derde set ging naar de Belgische dames. Maar onze jongens scoorde onder de wedstrijd ook nog een prijs; voor het enthousiaste aanmoedigen. Zij kregen allemaal een handdoek mee naar huis. De vierde set werd een echte thriller, waarbij het publiek op de banken ging staan om de Nederlandse dames aan te moedigen. Uiteindelijk werd het voor Nederland in deze set 34-32. En wonnen de dames met 3-1.
Al met al een zeer geslaagde dag met mooi volleybal en zeer enthousiaste, fanatieke bezoekers uit Volkel.Mooi bedrag voor Peelse verenigingen
Dinsdag 26 november is bekend gemaakt dat TerraForza samen met Ovilio, SJO en de Peelmissietoer een bedrag van 4251 euro hebben gekregen uit het Rabobank Coöperatiefonds.

De Rabobank stelt elk jaar een gedeelte van hun winst beschikbaar via het Coöperatiefonds.
Het geld wordt verdeelt onder projecten die bijdragen aan het welzijn en de leefbaarheid in de gemeenten Uden, Veghel, Boekel en Zeeland. De leden konden voor hun favoriete project een stem uit brengen.
De vier verenigingen gaan van dit bedrag twee luchtkussens kopen en deze gebruiken bij evenementen in Odiliapeel.Nieuwe bestuursleden gezocht
Tijdens de volgende jaarvergadering, nemen we afscheid van twee 'oude rotten' van het bestuur. Onze huidige voorzitter, Gerd Kremers en bestuurslid Christel Kremers stoppen met hun werkzaamheden in het algemeen bestuur.

Beiden zijn menen dat er vers bloed in het bestuur moet komen. Mensen met een frisse kijk op de vereniging om de toekomstige koers voor de vereniging mee te bepalen.

Belangstelling of weet je iemand?
Heb je belangstelling of weet je iemand die geschikt is voor een van deze functies, meld je dan bij een van de bestuursleden of geef de tip door zodat het bestuur zelf contact met diegene kan opnemen.
Ook voor meer informatie over deze bestuursfuncties kan telefonisch contact opgenomen worden met een van de bestuursleden of via info@terraforza.nl.Parkeren op het plein
Om gevaarlijke situaties te voorkomen verzoeken we ouders, die hun kinderen brengen voor de training op het Terraveen-plein te parkeren.

Om te bezuinigen op de personeelskosten heeft de gemeente Uden ervoor gekozen om de kantine pas om 19.00 uur te openen. Dat wil zeggen dat de kinderen van niveau 1 tot en met 6 via de zij-ingang naar de kleedkamers moeten. Ouders laten hun kinderen bij deze zij-ingang uitstappen. Dit leidt tot onveilige situaties zo vlak bij een kruising en in een smalle straat.
Laat uw kinderen gewoon op het plein uitstappen dan kunnen ze veilig naar de zij-ingang lopen.

Woensdag 4 december om 19.30 uur wordt dit onderwerp besproken in de commissievergadering Algemene Zaken van de gemeenteraad.SponsorKliks update

Via deze link naar SponsorKliks is de tussenstand van de opbrengsten van SponsorKliks te bekijken. De opbrengst van commissies is tot nu toe iedere maand tussen de 15 en 30 euro.
De hoogste commissie krijg je als je online vakanties gaat boeken via SponsorKliks.

Ga je binnenkort een weekend weg, ben je van plan om je wintersport of zomervakantie al te gaan boeken, kijk dan of dit via SponsorKliks kan. Dat geldt in elk geval voor KLM, Kras, Center Parcs, Peter Langhout Reizen en Booking.com. Dat levert de vereniging veel commissie op.

Een tweede punt waar veel commissie over wordt afgedragen is het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. Wanneer dit via independer.nl gebeurt kan dat ook via SponsorKliks. Voor iedere zorgverzekering die op die manier wordt afgesloten ontvangt TFC 35 euro!

Hoe?
Ga naar www.sponsorkliks.com, zoek TFC als vereniging, kies daarna de webwinkel waar je wilt bestellen of boeken (Independer.nl, Booking.com, etc.) en vervolg je bestelling zoals je normaal ook zou doen. De commissie die TFC door jou bestelling krijgt, is vaak binnen een dag te zien in het overzicht.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!Smashbal voor jongens

Vorig jaar zijn we gestart met Smashbal. Inmiddels trainen er al 11 enthousiaste jongens op de dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur in Terra Victa onder leiding van Jorn en Mitchell.
De voorbereidingen voor een Smashbaltoernooi zijn in volle gang. Klik hier voor meer informatie.

Coachjassen

De club van 25 heeft dit jaar jassen geschonken aan de coaches van de cmv- en aspirantenteams. Hartelijk dank club van 25!Wie is de Technische Commissie?

Dat is niet zomaar in een paar zinnetjes samen te vatten. Om te beginnen zijn wij een aantal enthousiastelingen die TFC een warm hart toedragen. En we vinden het belangrijk dat de leden in een goede onderlinge sfeer de volleybalsport kunnen bedrijven.

Dan zijn we ook al direct aangeland bij onze 'core business', namelijk Volleybal. Om het iedereen helemaal naar de zin te maken, is onmogelijk en toch proberen we dat zo veel mogelijk! Het samenstellen van teams, het zoeken van trainers voor alle teams, het opstellen van een zaalschema voor training en wedstrijden, telschema’s, info naar trainers, coaches, begeleiders en naar ouders. Alles wat direct, en ook vaak indirect met volleybal te maken heeft, krijgt onze aandacht.

We proberen in een open en informele sfeer de spelers en trainers daarbij te betrekken. Zodat volleyen bij TFC iets is wat we samen doen!! Dit gaat niet helemaal zonder problemen. Soms zijn deze van organisatorische aard, maar soms ook van persoonlijke aard. We gaan die problemen niet uit de weg, maar proberen tot oplossingen te komen.

Op dit moment zijn de meeste zaken voor het lopende seizoen geregeld. Regelmatig evalueren wij afspraken en vinden er eventueel aanpassingen plaats.
Maar als er volgens jou iets is wat niet goed gaat, spreek ons aan. Dan kunnen we samen (trainer-coach-speler-TC) proberen tot een oplossing te komen.
Alle TC-leden hebben één of meer teams waarvoor zij eerste aanspreekpunt zijn. Klik op deze link voor de verdeling.Sponsor TFC gratis
Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan TFC, zonder dat het je een cent extra kost! Door via SponsorKliks bijvoorbeeld online een restaurant te reserveren op Dinnersite.nl of bestel bij een van de vele webwinkels en onze vereniging ontvangt een percentage van het aankoopbedrag in de clubkas.

Hoe werkt het?
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten SponsorKliks op de bankrekening van TFC. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com SponsorKliks een commissie uit en profiteert TFC hier direct van!

Wil je TFC ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan uw online aankopen doet via de website van TFC of deze link. Voor jou een kleine moeite, voor TFC directe inkomsten.
Vertel dit daarom door aan andere mensen die TFC een warm hart toedragen. 

Wekelijkse NeVoBo-informatiebulletins

Actueel wedstrijdschema Terraveen Forzato Combinatie

<--- naar boven