U bent hier: HOME > Senioren > Dames > Dames 3 > Weblog D3

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.

TFC DS3 Were Di DS4   
Datum: 12 oktober 2013   
Uitslag: 4-0   

We begonnen de wedstrijd een beetje gelijk op. Maar na een sterke servicebeurt van de tegenstander kwamen we achter te staan. Maar meteen daarna hadden we aan onze eigen kant een goede servicebeurt waarmee we een inhaalslag maakten. Doordat de tegenstander een paar keer een opstellingsfout had, werden ze uit hun spel gehaald en konden we gemakkelijk de set afsluiten.

De tweede set begonnen we met een goede service, waardoor we al vlug uitliepen. De tegenstander kon de bal niet onder controle krijgen, waardoor er geen druk kwam. Omdat ze nog steeds opstellingsfouten hadden, konden ze zich niet focussen op de wedstrijd. Wij verloren op een gegeven moment zelf wel de concentratie, waar ons spel een beetje onder te lijden had. Maar we de set haalden we makkelijk binnen met een stand van 25-09.

De derde en vierde set waren beide hetzelfde. Als we goed serveerde was er niks aan de hand. We hadden nog steeds geen opperste concentratie. Maar ook deze sets speelden we allebei makkelijk uit met 25-11.

Volgende week zijn we vrij. En die week erop (26 oktober) mogen we tegen de flamingos in Gennep.TFC D3- VCP D3   
Datum: 5 oktober 2013   
Uitslag: 3-2   

Dit was de eerste uit wedstrijd van het seizoen.
We mochten tegen D3 van VCP Oploo.

De eerste set begonnen we vol enthousiasme. Er werd goed gecommuniceerd waardoor er goed verdedigd werd en er een goede aanval uit kwam.
Door een aantal servicefouten liep het aan het begin van de set gelijk op.
Daarna hebben we ons goed herpakt waardoor we uitliepen. Setstanden 25-13

De tweede set begon ook goed, net als in de eerste set werden er veel punten gemaakt.
Setstanden: 25-19

De derde set begonnen we erg sterk. We hadden een voorsprong van 7-0. Maar door een aantal individuele fouten werd het rommelig in het veld. We hadden veel moeite met de service en er werd minder aangevallen waardoor de tegenstander op ons in liepen. Setstanden: 23-25

De vierde set begon moeizaam, er werden veel servicefouten gemaakt en de aanval liep niet zo goed, maar ook de tegenstander maakte een aantal fouten waardoor het een spannende set werd die we net verloren. Setstanden: 23-25

De vijfde set begonnen we weer enthousiast. We herpakten de wedstrijd en door een aantal goede servicebeurten en aanvallen liepen we al snel uit, pakte de set en dus ook de wedstrijd met een eindstand van 3-2.

De eerste overwinning is binnen!