U bent hier: HOME > Jeugd

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.

Jeugd De Volleybalvereniging Terraveen Forzato Combinatie heeft meer dan 70 jeugdspelers spelend in Cool Moves Volley (CMV), aspiranten en in de seniorencompetitie.

Cool Moves Volley (CMV)
Voor de jonge jeugd is de spelvorm Cool Moves Volley ontwikkeld (CMV).

Je hebt bij CMV 6 verschillende niveaus. Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs te leren.

Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd CMV speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen.

Wil je graag meer weten over CMV? kijk dan eens op Cool Moves Volley

Smashbal
Smashbal is een variant op het volleybalspel vooral voor jongens. Zonder volleybalervaring is het direct te spelen, binnen 5 minuten. Vangen, gooien, keihard smashen en punten scoren. Dat is het mooie van Smashbal; iedereen kan het en het is vanaf het begin direct spectaculair.

Veel bewegen, zelf actief de bal veroveren en veel balcontact. En dat in een klein team van twee of drie spelers.

Wil je graag meer weten over Smashbal? Kij dan eens op:
www.smashbal.nl
http://www.volleybal.nl/jeugd/kids-412-jaar/smashball 
http://www.youtube.com/watch?v=a9e4DbeZ4Xg&feature=player_embedded

Aspiranten
Voor de jeugd van 12 tot en met 18 jaar bestaat de competitie. Hierin zijn drie niveaus vertegenwoordigd. Dit zijn: Aspiranten C, B en A.

In deze competitie spelen ze tegen leeftijdsgenoten het volleybalspel. De regels hiervoor wijken niet of nauwelijks of van het normale volleybal

Jeugd in de seniorencompetitie
Diverse jeugdleden spelen in de seniorencompetitie. Hier spelen ze mee met de verschillende seniorenteams die TFC heeft.