U bent hier: HOME > Activiteiten

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.

Activiteiten

Toelichtingen op komende activiteiten en/of korte verslagen van recente activiteiten staan hier. In de Kalender staan de activiteiten voor de komende periode.


Monsterkamp '16-'17
26-27-28 Mei
In Sint Oedenrode
Geef je op en ga mee!


Kamp
Bloemenactie


Op donderdag 17 september a.s. vindt de jaarlijkse Bloemenactie plaats.
We starten om 17.30 u. bij Tuincentrum De Zwaan.
Wanneer je dat niet haalt, kom dan zo snel mogelijk.
Heb je een auto; breng deze dan mee.
De opbrengst zal ten goede komen aan de jeugd.


Tussen 1990-1993 schreef Arnold Van Ree 122 interlands op zijn naam als spelverdeler van Oranje. Na zijn spelerscarričre ging de oud-international aan de slag als coach. Als hoofd- en assistent-coach deed Arnold van Ree de afgelopen jaren veel ervaring op bij diverse clubs, waaronder Capelle, Dynamo en Nesselande. Hij was van 2001-2004 en van 2009-2011, onder respectievelijk Bert Goedkoop en Peter Blangé, al assistent-coach van de Oranje volleyballers. Van 2009-2012 is hij tevens assistent-coach geweest bij de Oranje dames in de staf van Avital Selinger. In 2009 en in 2012 was de 47-jarige Van Ree hoofdcoach van de Jong Oranje jongens, waarmee hij in 2008 op het EK in het Tsjechische Brno vierde werd.

Verder was Arnold van 2011 tot 2014 bondscoach van het Nederlands herenteam. Hij is voor ons, voor de bond en dus ook voor jullie goud waard!

Arnold gaat nu het land in om onze sport te promoten door clinics aan volleybaltrainers te geven!

Datum:          zondag 29 maart 2015

Tijd:                12.30 tot 14.30 uur

Locatie:         sportcentrum De Burcht, Bernhardstraat 11 5427 AM Boekel 

Arnold zal aan kinderen van de regiotrainingen te Boekel een clinic geven om te laten zien hoe dat je een volleybaltraining kunt geven. Uiteraard kunnen de aanwezig trainers vragen stellen aan Arnold!

Alle volleybaltrainers van uw vereniging zijn van harte welkom bij deze gratis clinic en aanmelden is niet nodig.

Uiteraard zijn alle volleyballers van uw vereniging ook van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze clinic om onze volleybaltopper Arnold van Ree aan het werk te zien!Volleybalspeeltuin met Dames1


Op maandag 27 oktober heeft Dames1 een training voor alle jeugdleden
gegeven. Om half 6 werd er eerst begonnen met een warming-up. Dezelfde
warming-up als Dames1 altijd heeft, dus dat was best wel moeilijk voor
sommige kinderen. Er werden verschillende oefeningen gedaan, voor de
buikspieren, beenspieren en voor de beweeglijkheid met de ladders.

Daarna was het tijd om met de bal aan de slag te gaan. Stuiteren met de bal
en dan bij elkaar afpakken, toetsen en zelf de bal opvangen, met 1 hand
toetsen, de bal door de benen rollen, en nog veel meer. Het leukste was om
de bal bij de dames af te pakken. 

De tijd ging erg snel, maar gelukkig was er ook nog tijd over voor
wedstrijdjes te spelen. Elk team had een speler van dames1 in het team of
als coach. Er werd flink gestreden.

Iedereen, dus alle kinderen maar ook de dames van Dames1, hadden mooie rooie
koppies na afloop. Het was erg leuk om met dames1 te trainen. Om 7 uur ging
iedereen lekker moe naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloemenactie

Op woensdag 3 september vindt de jaarlijkse bloemenactie weer plaats. In deze week zijn er geen trainingen i.v.m. het ziekentridiuum dus we hopen op zoveel mogelijk animo!

Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom bij tuincentrum de Zwaan. Alle hulp is welkom.
De opbrengst komt ten goede aan de jeugdafdeling.Pinkstervolleybaltoernooi

Op eerste Pinksterdag, 8 juni organiseert volleybalvereniging Terraveen•Forzato•Combinatie voor de 34e keer het Familie- en Recreantentoernooi in Odiliapeel.
Op deze altijd zonovergoten dag strijden de teams van 9.30 tot 17.30 uur tegen elkaar.

Inschrijven is mogelijk voor de Recreantenklasse gemengd en de Famillieklasse.
Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per team.
Meer informatie en inschrijven kan via toernooicommissietfc@gmail.com of www.terraforza.nl.


12 april om 20:00 uur in Terra Victa vindt het jaarlijkste eindfeest weer plaats. Georganiseerd door de activiteitencommissie i.s.m. met de "maandag avond ruigaards".
Belooft weer een waar spektakel te worden. So be there!Smashbaltoernooi volleybalvereniging TFC

Op zondag 23 februari organiseert Volleybalvereniging Terraveen Forzato Combinatie een smashbaltoernooi. Smashbal is een spelvariant van het volleybal dat inspeelt op de belevingswereld van jongens en meisjes. Binnen dit spel staat het aantrekkelijkste onderdeel van volleybal centraal, de smash!

Veertig teams hebben zich ingeschreven voor het toernooi dat in Volkel georganiseerd wordt. Zowel teams van TFC alsook teams van verenigingen uit de regio hebben zich ingeschreven. Doordat het net een stuk lager hangt, kunnen kinderen al op jonge leeftijd deelnemen. De jongste deelnemer van het toernooi is zes jaar, maar smashbal wordt aangeboden voor kinderen vanaf 5 jaar. De teams zijn verdeeld over vier niveaus, waardoor zowel beginnende als gevorderde smashballers uitgedaagd worden.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de smash het belangrijkste onderdeel van smashbal. Veel kinderen vinden dit de meest spectaculaire volleybalactie. Op deze manier speelt smashbal in op de belevingswereld van kinderen. Daarnaast zijn lange rally’s, plezier en dynamiek belangrijke kenmerken van de nieuwe volleybalvariant. Vooral het laatste kenmerk is typerend, want de nadruk ligt meer op de bewegingsintensiteit dan op de technische aspecten van het volleybal.

Geďnteresseerden kunnen aanstaande zondag een kijkje komen nemen in Sporthal De Wervel in Volkel. Het toernooi start om 12.00 uur en de finale begint rond 15.45 uur. Kinderen die kennis willen maken met smashbal, kunnen op dinsdag in Odiliapeel en op donderdag in Volkel komen smashballen. Kijk voor meer informatie over de trainingstijden op www.terraforza.nl.Een geweldig 'Peels Nieuwjaar Feestje'

Zaterdag 11 januari organiseerden 6 Peelse verenigingen, waaronder TFC, gezamenlijk voor de eerste keer het 'Peels Nieuwjaar Feestje'.
Tijdens de gezellige avond werd de eerste 'Peelse kei' uitgereikt aan Joop van Dijk. Joop heeft veel gedaan om visvijver 'De Peelsche Heide' te verwezenlijken.
Het was een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar.Geslaagde pietentraining en dobbelavond

Op maandag 30 november organiseerde de Activiteiten Commissie een speciale pietentraining voor de jeugd van niveau 1 t/m 4 en Smashbal. Er kwamen zelfs 2 pieten mee doen. Zij deelden op het einde van de training cadeautjes uit aan iedereen.
Op woensdag 4 december was er een dobbelavond voor de aspiranten. Ook deze werd goed bezocht. De meiden hadden cadeautjes voor elkaar gekocht. Met een dobbelspel werden deze cadeautjes verdeeld.
De Activiteiten Commissie kijkt terug op 2 geslaagde avonden, met veel plezier en gezelligheid.


Zaterdag 11 januari organiseren 6 Peelse verenigingen, waaronder TFC, gezamenlijk voor de eerste keer een nieuwjaarsfeest


'Peels Nieuwjaar Feestje'

Tijdens dit feestje zal de  eerste 'Peelse Kei' worden uitgereikt.
De muziek wordt verzorgd door DJ Robin en er is een loterij met prachtige prijzen.

Aanvang 20.00 uur
Toegang gratis, met consumptie.
Locatie  De Beukenhof

De organisatie in handen van:
KBO, OVO, Ovilio, CV De Schaopenwaesers, Terraveen/Forzato Combinatie en RKSV Odiliapeel.

Kom met z'n allen en maak er een skôn feest van.Pietentraining en dobbelavond

Op maandag 2 december organiseert de Activiteitencommissie een Pietentraining voor de jeugd van niveau 1 t/m 4 en de Smashbalgroep. De training begint om 17.30 uur en duurt tot 19.00 uur. Verdere informatie volgt nog.

Op woensdag 4 december organiseert de Activiteitencommissie een Dobbelavond voor Aspiranten B en C. Deze avond is in Terra Victa en is van 18.00 uur tot 19.30 uur. Verdere informatie volgt nog.

De 'normale' trainingen van alle jeugdgroepen gaan deze week, uitgezonderd donderdag 5 december, gewoon door.Terugblik op de Verenigingsdag
De verenigingsdag van TFC op zondag 15 september stond in het teken van kennismaking en ontmoeting tussen de sponsors en de leden van onze vereniging én het uitreiken van de nieuwe tenues aan alle teams.

De voorzitter van TFC gaf in zijn woord vooraf aan dat het sponsoren van een vereniging niet vanzelfsprekend is. Zeker niet in deze tijd.
Hij stelde alle sponsors afzonderlijk voor en bedankte hen voor hun steun met een mooi boeket. Enkele sponsors maakte van de gelegenheid gebruik om een kort woordje tot de leden te richten.

Daarna zijn twee leden van de vereniging gehuldigd.
Jeanne Fennis en Henk Bens zijn vanwege hun geweldige verdienste voor de vereniging door de ledenraad benoemd als erelid van de vereniging. Zij kregen een aandenken en een mooi boeket.

Ook alle teams van de vereniging werden voorgesteld in hun nieuwe tenue en meteen op de foto gezet. De foto's zijn inmiddels op de website te vinden.

Het programma werd afgewisseld met twee demonstraties.
De jonge Smashbal-spelers lieten hun kunnen zien en zo ook het Heren1 team dat uitkomt in de derde divisie. Zij speelden een wedstrijd tegen oud-Heren1 spelers.

Aan het einde van de middag kon iedereen terugkijken op een bijzonder gezellige dag.