U bent hier: HOME > Jeugd > Info ouders

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.

Info ouders


Op deze pagina vindt je belangrijke informatie over de trainingen, wedstrijden en ander activiteiten. Daarnaast vindt je informatie over de geschiedenis en missie van de vereniging. Tot slot wat informatie over het Jeugdbestuur en wat dit voor de jeugd doet.

Trainingen en Wedstrijden.
De trainingstijden en locaties zijn hier terug te vinden. Voor de CMV niveaus 1 t/m 6 wordt het wedstrijdschema verstuurd door de Contactpersonen. Dit zijn Sandra Kremers (niveau 1 t/m 3) en Karin Meggelaars (niveau 4 t/m 6). Voor de aspiranten teams is dit de verantwoordelijkheid van de trainer. Hij of zij zorgt daarnaast voor het telschema.

Afspraken
Om de trainingen, wedstrijden en toernooien zonder problemen te laten verlopen zijn er enkele afspraken opgesteld. Om de afspraken zo kort en bondig mogelijk te houden zijn per niveau afspraken opgesteld.
Deze zijn terug te vinden via onderstaande links:
Niveau 1-2-3
Niveau 4-5-6
Smashbal
Aspiranten A-B-C
Jeugd in de seniorencompetitie

Pestprotocol
Om een optimale sfeer te creren tijdens het sporten is een pestprotocol opgesteld. Dit pestprotocol is in samenwerking met het centrum voor jeugd en gezin opgesteld. In dit pestprotocol zijn zaken opgenomen die voor de hele vereniging gelden. Hierin staan een aantal regels en afspraken waaraan iedereen zich dient te houden.
Het doel van dit pestprotocol is het voorkomen of op zijn minst binnen de perken te houden van het pesten. Dit gaan wij doen door deze regels duidelijk te maken aan de kinderen, trainers en begeleiders. Hierbij heeft de trainer of trainster een voorbeeldfunctie.
Het volledige pestprotocol is hier terug te vinden.

Huishoudelijk regelement
Naast de afspraken per trainingsgroep bestaat er binnen de vereniging een huishoudelijk regelement. Hierin staan alle zaken uitgebreid beschreven die binnen de volleybalclub van toepassing zijn. Mocht je na het lezen hiervan nog vragen hebben, dan kun je je vraag altijd via jeugdbestuur@terraforza.nl stellen.
Het volledige huishoudelijk regelement is hier terug te vinden.

Jeugdbestuur
Het Jeugdbestuur zet de lijnen uit voor het jeugdbeleid van onze vereniging. Dit doen we met de missie van onze vereniging als leidraad. Effectief houdt dit in dat we met alle zaken die bij de jeugd komen kijken ons bezig houden.
Wil je meer weten over wat het Jeugdbestuur precies doet? Kijk dan hier.

Mocht je meer willen weten kijken dan ook eens op de volgende paginas op onze website: Aspiranten, CMV niveau 1 t/m 6, Smashbal, Hiep Hoi, Kamp, Ut Pennetje, Toestdiploma en het Scholentoernooi