U bent hier: HOME > Interactief > Fotoalbum > 2009 > Seizoensafsluiting

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.

 

Seizoensafsluiting 2008-2009

               Afsluitingstoernooien jeugd


Maandag 25 mei en woensdag 27 mei werden de afsluitingstoernooien voor resp niv. 1 t/m4 en niveau 5 t/m aspiranten georganiseerd. Op maandag waren de jongste leden aan de beurt....iedereen was erg fanatiek bezig met zijn haar spelletjes Ook voor de trainers en coaches was het een gezellige boel. Hierbij ging het niet om het winnen maar om gezellig met elkaar het spel te spelen, in de pauze werd er lekker gesnoept en iets fris gedronken.

Op woensdag was het de beurt aan de iets oudere jeugd.......ze hadden er gruwelijk zin in en er werd volop gevolleyd. Hierbij was duidelijk te zien dat het om het winnen ging,maar er werd heel sportief gespeeld en omgegaan met de kinderen die afgelopen seizoen niveau 5 of 6 speelden. Het was een mooi gezicht en vooral als je zag hoe de lengte van de diverse spelers was. ook al ben je erg groot, onder het net door serveren kan natuurlijk ook (of niet rob) en het is dan ook heel aandoenlijk hoe pa met zoon en dochter in het veld staat te spelen. Misschien kan pa nog wat leren van zoon en dochterlief. Geweldig mooi.

Hierbij een kort verslagje van de winnaars op woensdag:

We hebben het toernooi gewonnen, ons team heettte : "de badpakken"We zaten met zijn zevenen in een groepje; Pepijn, Femke,Gijs, Veerle, Bas, Wietse en Nels.

De eerste wedstrijd hebben we gewonnen van de Badslippers met 0-2.De tweede van de Badlakens met 2-0. De derde speelden we gelijk tegen de Badeendjes en de laatste wedstrijd wonnen we weer met 2-0 van de Badmutsen.

Iedereen heeft goed gespeeld. En we vonden het heel leuk en gezellig.

Namens de Badpakken en nogmaals proficiat.