U bent hier: HOME > Clubcare

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.

ClubcareWolbert Fysio gaat verhuizen.

Zoals menig cliŽnt bij ons in de praktijk staat ook Wolbert Fysio niet stil. We barsten namelijk uit onze voegen op de Velmolenweg nr 77 en het wordt dus tijd voor uitbreiding. Wij gaan verhuizen en de nieuwe locatie staat aan de Vijverlaan nr 3. Het is een prachtige plek, zowel van binnen als van buiten. Het biedt extra mogelijkheden voor het behandelen van sporters, door de aanwezigheid van een grote sportruimte met plaats voor (sprint)tests en sport gerelateerde trainingen. Tevens is er een aparte ruimte voorzien van professionele fitness apparatuur met uitgebreide trainingsmogelijkheden voor sporters van alle leeftijden en niveaus. Verder biedt dit pand ruimte voor 10 ruime behandelkamers. Al met al een prachtige nieuwe ruimte waar we, naast de reguliere fysiotherapeutische activiteiten, nog meer mogelijkheden hebben tot het optimaal begeleiden van sporters. In ons nieuwe pand gaan wij ook weer ons uiterste best doen voor uw gezondheid en welzijn.

Met sportieve groet,

Team Wolbert Fysio
                                                            http://www.wolbert-fysio.nl/


Hallo TFC ers,

Nu het nieuws jullie, en de rest van Uden en omgeving,heeft bereikt, wordt het zeker tijd om ons voor te stellen.

Wij zijn Luuk, Rob en Martin. Wij zijn alle drie werkzaam bij de praktijk; Wolbert fysio-  en manuele therapie sportrevalidatie. Binnen deze praktijk houden wij ons vooral bezig met fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie en dry needling. Daarnaast zijn wij, met onze sportaffiniteit, de  3 aanspreekpunten voor Clubcare.

               

Vlnr: Luuk, Rob, Martin


Clubcare is een nieuw concept binnen onze praktijk en is gericht op de sportclubs in Uden en omgeving. Clubcare heeft als doel: de sporter optimaal fit te krijgen en te houden gedurende het gehele seizoen en hem/haar zo spoedig mogelijk te laten herstellen bij een blessure. Hoe we dat willen bereiken zal ik proberen ďkortĒ te verwoorden. Voor Dames 1, Heren 1 en de talenten gaan we testen en meten op sportspecifieke conditiefactoren op meerdere momenten per seizoen. Hierbij brengen we de conditiefactoren zo objectief mogelijk in beeld. Dit kan preventief van belang zijn bij het voorkomen van blessures. Het kan verbeterpunten aan het licht brengen voor de individuele sporter of voor het team. De gegevens die verzameld worden kunnen een graadmeter zijn bij eventueel herstel na een blessure. Een tweede peiler van Clubcare richt zich op educatie en voorlichting in de breedste zin van het woord. De eerste voorlichting staat in het teken van blessurepreventie en wordt verenigingsbreed uitgezet. De informatie hierover volgt. Daarna zullen op verschillende niveaus, voorlichtingen en workshops plaats vinden. Als het ondanks testen, voorlichting en trainen toch tot een blessure komt kunnen de leden van TFC gebruik maken van ons inloop sportspreekuur op maandagavond van 17.00-18.00 uur(vooraf bellen is voor ons prettig met plannen). Hier is Luuk aanwezig om een screening te doen van een mogelijk opgelopen blessure. Hij zal aan de hand van een vraaggesprek en onderzoek een inschatting maken over de ernst van de blessure en zal vervolgens een advies geven. Dit kunnen tips voor het hervatten van een training zijn, een doorverwijzing naar een specialist of een advies voor een behandelperiode sportfysio- of manuele therapie. Als lid bent u niet verplicht om bij ons deze dienst af te nemen. Als u vervolgens voor ons kiest, wordt de behandeling (inclusief de screening) in de meeste gevallen, vergoed door uw verzekeraar, mits u aanvullend verzekerd bent. Wij hebben binnen onze praktijk verschillende specialisaties om de sporter zo efficiŽnt mogelijk te helpen, zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, echografie (van het bewegingsapparaat) dry needling en cure taping. Daarnaast zijn er goede contacten met andere specialisten.

Ik denk dat ik met bovenstaande redelijk uiteen heb gezet wat Clubcare voor de vereniging kan betekenen. Wij hebben zin in de start van onze samenwerking met TFC. Daarom hopen wij jullie binnenkort te ontmoeten in de sporthal tijdens een van onze test-, meet- of voorlichtingsmomenten. En als het nodig is zijn jullie welkom in onze praktijk.

Met sportieve groet,

Martin Krayo 


Klik hier voor de flyer van Clubcare