U bent hier: HOME > Toernooien > TFC Pinkstertoernooi

Belangrijk nieuws

 • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

 • Geen activiteiten gevonden.

TFC Pinkstertoernooi 2017


Op zaterdag 3 en zondag 4 juni, met Pinksteren, wordt het grootse TFC Pinkstertoernooi (ook bekend als familietoernooi) gehouden op De Smelen, het voetbalveld van Odiliapeel. Na 34 jaar een prachtig toernooi te hebben gehad wordt het nu tijd voor iets anders. Een nog mooier toernooi; met meer teams, 2 speeldagen en een grote tent. Dit jaar hebben we op vrijdag een vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van volleybalclub TFC ook al ben je geen vrijwilliger dan ben je toch welkom in de tent, maar dan betaal je 15,- en mag je de hele avond onbeperkt bier, fris en wijn drinken. Op zaterdag speelt de coverband Yellow Pants!


Voor de liefhebbers is er gelegenheid tot kamperen (geen electriciteit) direct naast de velden.
Vanaf vrijdag is de "camping" geopend.

 

 

Op vrijdagavond ontvangen we jullie in ons "caf". De vrijwilligers van TFC mogen deze avond gratis drinken en ieder ander die wil komen betaalt 15,- en mag dan ook onbeperkt bier, wijn en fris drinken!
Op zaterdag en zondag verzorgen we natuurlijk een goed sporters-ontbijt. Tevens verzorgen we op zaterdagmiddag een lopend buffet om de sporters weer te voorzien van de nodige energie.

 

Inschrijving voor zaterdag:

 • Open Smashbal kampioenschappen op gras Odiliapeel 2017.
  Wij organiseren de open kampioenschappen voor de jongsten: de Smashbalkampioenschappen.

  We spelen op vier niveaus.
  Niveau 1 en 2 spelen van 10.00 tot 13.30 uur.
  Niveau 3 en 4 spelen van 13.30 tot 17.00 uur

 • Dames en Heren 3x3 volleybal op alle niveaus

    Schrijf nu in !

Het inschrijfgeld voor 3x3 bedraagt Є 20,00 per team, het inschrijfgeld voor smashbal bedraagt 5 per team. Graag gelijktijdig met je inschrijving overmaken op rekening NL12RABO0154903019 t.n.v. V.C. Terraveen-Forzato combinatie o.v.v. Pinkstertoernooi en je teamnaam. De inschrijving dient uiterlijk 28 mei 2017 in ons bezit te zijn.Inschrijving voor zondag:

 • Als vanouds het Familietoernooi (6x6)
  Voorwaarden Familietoernooi:
  1. Diegenen die meespelen in het team van deze persoon moeten familie van deze persoon zijn en minimaal 15 jaar. Voor alle duidelijkheid, onder familie verstaan wij: ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven en nichten, of personen die met kinderen, broers of zussen getrouwd zijn of verkering hebben.
  2. Een speler(ster) mag maar met n team meespelen.
  3. Elk team mag 2 spelers van buiten de familie mee laten doen.

 • Het recreantentoernooi voor drie niveaus (6x6): Beginners, Gemiddeld en Gevorderd.

   Schrijf nu in !


Het inschrijfgeld bedraagt Є 25,00 per team en dient gelijktijdig met je inschrijving overgemaakt te worden op rekening NL12RABO0154903019 t.n.v. V.C. Terraveen-Forzato combinatie o.v.v. Pinkstertoernooi en je teamnaam. De inschrijving dient uiterlijk 28 mei 2017 in ons bezit te zijn.

De toernooicommissie V.C. Terraveen-Forzato combinatie:
E-mail: toernooicommissietfc@gmail.com