U bent hier: HOME > Toernooien > VolleybalBAL

Belangrijk nieuws

  • Geen belangrijk nieuws gevonden.

Sponsors
Activiteiten

  • Geen activiteiten gevonden.

VolleybalBALInschrijving voor VolleybalBAL is geopend!


Onder auspiciën van Volleybalvereniging Terraveen•Forzato•Combinatie organiseert de ToCo van TFC al jaren het VolleybalBAL in Venhorst. Een tweedaags volleybaltoernooi voor de hele familie.

Op vrijdagavond heten we iedereen welkom in het VolleybalBAL-café, met bier en frisdrank voor maar 1 euro!
Op zaterdag en zondag verzorgen we natuurlijk een goed sporters-ontbijt. Op zaterdagavond kan je genieten van een warme maaltijd.

Voor wie?
Op een mooi gelegen accommodatie aan de rand van het gastvrije Venhorst, liggen circa 20 volleybalvelden. Hierop worden op zaterdag en zondag wedstrijden 3 x 3 en 6 x 6 op gras gespeeld. Voor de jeugd organiseren we ook het zogenaamde circulatievolleybal (4x4 volleybalvorm voor de jeugd vanaf 5-6 jaar).

Je kunt voor beide dagen afzonderlijk inschrijven. Er is dus elke dag een prijs te winnen.
Tevens is er op zondag een buurttoernooi voor teams uit Venhorst (6x6).


 

Op welke niveaus?
De niveaus voor 3 x 3 zijn: 2 de /3 de divisie; Prom./1 ste klasse; 2 de /3 de klasse.
De niveaus voor 6 x 6 mixed zijn: geoefend, gemiddeld en ongeoefend.
De jeugd wordt ingedeeld in leeftijdsklassen.

NB: Je kunt je ook inschrijven voor het meespelen op één dag!

Kinderen
Voor de kinderen zorgen we ook. Voor de allerkleinsten of de kinderen die niet mee willen volleyballen zorgt ons animatieteam ervoor dat ook de kinderen een geweldig leuk weekend zullen hebben, terwijl je zelf lekker gaat volleyballen. Dus meer dan alleen maar een springkussen.


  

Helemaal onder de pannen!
Voor de liefhebbers is er gelegenheid tot kamperen (geen electriciteit) direct naast de velden. Vanaf vrijdag is de ´camping´ geopend.

Meer informatie en inschrijven zie www.volleybalbal.nl.Het jaarlijkse volleybalfeest in Venhorst. Een heel weekend vol met volleybal en plezier. Waarbij je je eenvoudige tentje of je superluxe caravan rondom de speelvelden kunt plaatsen.

Wil je weten hoe het toernooi deze keer was? Kijk naar de foto's op

www.volleybalbal.nl!

Hieronder een impressie van het evenement:Het VolleybalBAL wordt door onze vereniging georganiseerd. Maar omdat het -traditioneel-  zo'n apart evenement is, hebben we er ook een aparte website aan gewijd.

Wil je lekker volleyballen: Kijk op VolleybalBAL

Wil je alleen maar toekijken, vanuit je voortent: Kijk op  VolleybalBAL

Wil je zelf volleyballen terwijl je kinderen zich vermaken in het zwembad, of zelf ook lekker met leeftijdsgenoten volleyballen? Kijk op  VolleybalBAL

Wil je je inschrijven: Dat doe je via  VolleybalBAL

En als je het allemaal nog niet weet: Kijk op  VolleybalBAL

Natuurlijk is dit allemaal wat gekleurde informatie. Wil je echt weten hoe het zit, dan verwijzen we je graag naar de website van het  VolleybalBAL